





## **NEW TIMETABLE**

up date 15/03/25

EMX 65-85 MOTOCROSS		FRIDAY 14/03/2025
Technical Control & Verification (both classes)		15:00 - 19:00
1st Circuit Control		15:00
Meeting Whith the Organizer		17:00
Second Circuit Control (if necessary)		18:00
Trasponder Collection		17:00 - 19:00
EMX 65-85 MOTOCROSS		SATURDAY 15/03/2025
Technical Control & Verification (both classes)		07:00 - 08:00
Transponder Collection		07:30 - 08:30
PRESTIGE 125 RIUNIONE ORGANI	RIUNIONE ORGANIZZATIVA	
PRESTIGE 125 OPERAZIONI PRELI	MINARI & VERIFICHE TECNICHE	10.45 - 11.45
1st Jury Meeting		08:20
EMX 85 Free Practice Group A	20 Minutes	08:45 - 09:05
EMX 85 Free Practice Group B	20 Minutes	09:10 - 09:30
EMX 65 Free Practice Group A	15 Minutes	09:35 - 09:50
EMX 65 Free Practice Group B	15 Minutes	09:55 - 10:10
Rider's Briefing - Track Preparation		10:25
EMX 85 Pre Qualifying Timed Practice GR A	20 Minutes + Start Test 5 minutes	10:45 - 11:10
EMX 85 Pre Qualifying Timed Practice GR B	20 Minutes + Start Test 5 minutes	11:20 - 11:45
EMX 65 Pre Qualifying Timed Practice GR A	15 Minutes + Start Test 5 minutes	11:55 - 12:15
EMX 65 Pre Qualifying Timed Practice GR B	15 Minutes + Start Test 5 minutes	12:25 - 12:50
PRESTIGE 125 PROVE UFFICIALI		13:00 - 13:15
Break - Track Preparation		45'
EMX 85 Qualifying Race (Max 40 Riders) Motocycles in waiting zone-sighting lap		14:00
EMX 85 Qualifying Race Gr A 15 Minutes + 2		14:10
EMX 85 Qualifying Race (Max 40 Riders) Motocycles in waiting zone-sighting lap		14:40
EMX 85 Qualifying Race Gr B 15 Minutes + 2 Laps 18 are qualified		14:50
EMX 65 Qualifying Race (Max 40 Riders) Motocycles in waiting zone-sighting lap		15:20
EMX 65 Qualifying Race Gr A 10 minutes + 2 Laps 18 are qualified		15:30
EMX 65 Qualifying Race (Max 40 Riders) Motocycles in waiting zone-sighting lap		15:50
EMX 65 Qualifying Race Gr B 10 Minutes + 2	Laps 18 are qualified	16:00
PRESTIGE 125 PROVE CRONOMETRATE 20 minuti + PROVE DI PARTENZA 5 minuti		16:20 - 16:45
MX 85 Last Chance Timed practice 15 minutes 1 to 4 are qualified		16:55 - 17:10
EMX 65 Last Chance Timed practice 15 minutes 5 and 6 reserve		17:20 - 17:35
2nd Jury Meeting		18:00

	EMX 65-85 MOTOCROSS	SUNDAY 16/03/2025
EMX 85 Warm Up Qualifyed Riders 15 minutes		09:00 - 09:15
EMX 65 Warm Up 15 minutes		09:30 - 09:45
PRESTIGE 125 Warm Up	15 minuti	10:00 - 10:15
EMX 85 Race 1 Max 40 Riders Motorcycles in waiting zone-sighting lap		11:20
EMX 85 Race 1	20 min + 2 laps	11:30
EMX 65 Race 1 Max 40 Riders Motorcycles in waiting zone-sighting lap		12:10
EMX 65 Race 1	12 min + 2 laps	12:20
PRESTIGE 125 CHIUSURA PH	RE PARCO sighting lap	12:50
PRESTIGE 125 Gara 1 20 min + 2 giri		13:00
	Break - Track Preparation	60'
EMX 85 Race 2 Max 40 Riders Motorcycles in waiting zone-sighting lap		14:30
EMX 85 Race 2	20 min + 2 laps	14:40
EMX 65 Race 2 Max 40 Riders Motorcycles in waiting zone-sighting lap		15:15
EMX 65 Race 2	12 min + 2 laps	15:25
	PRICE GIVING EMX 85 - 65	
PRESTIGE 125 CHIUSURA PH	RE PARCO sighting lap	16:10
PRESTIGE 125 Gara 2	20 min + 2 giri	16:20
3rd Jury Meeting	17:00	